Chrissanthie Eyelid Cleanser NOU IN ROMANIA

Chrissanthie Eyelid Cleanser NOU IN ROMANIA

Chrissanthie Eyelid Cleanser – gelul de curatare al ochilor si al pleoapelor de orice secretie in vederea preveniri Blefaritei.

Recomandat de Lash Experti din intreaga lume ca un degresant si un gel de curatare eficient pentru urme de machiaj si nu numai.

Ideal pentru extensii de gene – NU afecteaza aderenta extensiilor la geana naturala .

CREAT DE UN OFTALMOLOG

Revolutionarul   Chrissanthie Eyelid Cleanser este un un gel unic cu o formula anti-bacteriana pe baza de Tea Tree formula creata de un oftalmolog si recomandata de esteticieni si medici din intrega lume.

Formula originala si revolutionara a gelului de curatare a fost realizata de binecunoscutul medic oftalmolog Dr Chrissie Cockinos

Gama Chrissanthie Eye Care  este produsa de oftalmologi si farmacisti recunoscuti din Africa de Sud si apreciata de specialisti din SUA; Europa , Canada, Australia, Africa.

Chrissanthie Eyelid Cleanser este produsul revolutionar all –in –one perfect pentru curatarea extensiilor de gene intr-un mod eficient si gentil .

Chrissanthie Eyelid Cleanser are o formula delicata ce poate fi folosita pe post de demachiant zilnic si gel de curatare al extensiilor.

Chrissanthie Eyelid Cleanser curata si dezinfecteeaza baza pleoapelor/linia conjunctivei sau de crestere a firelor de geana, dar indeparteaza si orice urma de machiaj. Formula delicata nu va afecta durata de viata a adezivului .  

 Chrissanthie Lid Cleanser are o formula unica care nu numai indeparteaza urmele de makeup ci si faciliteaza indepartarea mecanica a secretiilor/crustelor de pe zona conjunctivei , mediul prielnic pentru aparitia Blefaritei.

30% din copii si mai mult de 50% din adulti sufera de Blefarita

Blefarita este o infectie a folicului de geana din zona ochiului care este asociata de cele mai multe ori de aparitia Bacteriei - Stafilococ Curatarea corecta a ochiului este importanta in prevenirea Blefaritei , afectiunii de ochi uscati si a altor afectiuni.

Chrissanthie Lid Cleanser contine extract de Tea Tree si Citrice.

Curata si igienizeaza complet zona ochilor

  • Indeparteaza produsele de machiaj, chiar si cele waterproof
  • Nu afecteaza adezivul utilizate de catre stilisti de gene
  • Ideal pentru curatarea uneltelor de machiaj si al pensulelor
  • Ideal pentru ochi sensibili , pentru purtatorii de lentile de contact, lasand un efect de prospetime si fara urme de ulei. 

 A fost dovedit ca acest minunat produs nu este ideal doar pentru zona pleoapelor ci si a sprancenelor, un produs ce ajuta rapid la vindecarea pielii dupa procedura de microblading si tatuaj permanent.

Lash expert, Hanna Putjato de la  London Lash Pro, ne arata cum curatam si dezinfectam efectiv genele Chrissanthie Lid Cleanser inainte de aplicarea extensiilor de gene.