London Lash – Cele mai bune produse profesionale in 2016

London Lash – Cele mai bune produse profesionale in 2016

Premiul obtinut la London Hair & Beauty Awards 2016 nu este altceva decat raspunsul la multumirea pe care o daruim clientilor nostri zi de zi.

Sambata pe 2 octombrie 2016,London Lash a primit premiul de Cel mai Bun Produs Profesional al anului 2016, premiu ce a facut fericite nu numai pe fondatoarea brandului cat si pe echipa din spatele acestuia.

Familia London Lash s-a simtit onorata sa fie recunoscuta pentru implicarea in dezvoltarea produselor si a programei cursurilor oferite in intreaga lume. Faptul ca a concurat cu nume mari din industria de infrumusetare a facut fiecare membru mandru ca s-a reusit in numai doi ani cladirea unui brand atat de renumit. Brandul London Lash a unit profesionisti pentru care profesia e mai mult decat aplicarea extensiilor de gene, a reunit oameni creativi si pasionati de domeniu campioni ale celor mai importante competitii , speakeri la conferinte internationale. Fara ajutorul celor mai buni traineri, studenti si clienti multumiti nu s-ar fi ajuns aici . London Lash nu impune limite ci propune perfectiunea ca singurul mod de imbunatatire a performantelor si dobandire a succesului in cariera de lash stilist.

London Lash devine din ce in ce mai bun pentru clientii care merita mereu tot ce e mai bun.

Trainerii London Lash Pro au fost desemnati in 2016 ca fiind cei mai buni stilisti de gene din acest domeniu !

A fost un drum lung parcurs de fondatoarea brandului si de echipa de traineri pe care o coordoneaza insa a meritat efortul. Pasiunea si dorinta de a fi cei mai buni i-a condus catre acest premiu.

In Romania London Lash este reprezentata de Simetria Eyelashes & Beauty prin Simona Riciu, trainer certificat London Lash Pro Academy, castigatoare a numeroase premii internationale si participanta la diferite conferinte si congrese in Europa.

Pentru mai multe detalii despre produse si cursuri accesati www.simetrialashpro.ro