Politica de Confidentialitate

Dacă doriti să utilizati site-ul www.simetrialashpro.ro trebuie să fiti de acord cu termenii și conditiile
descrise. Va rugăm să nu utilizati site-ul nostru și să il părăsiti de îndată în cazul în care nu sunteti de
acord cu oricare dintre termenii și condițiile prezentate. Orice accesare a site-ului nostru va fi
considerată un accept al termenilor și condițiilor prezentate.
 
Protectia datelor personale
Acord de confidenţialitate cu privire la prelucrareadatelor cu caracter personal:
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu
caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată , si ale Legii nr. 506/2004
privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor
electronice  S.C. NSV DUNAREA FISH SRL  înregistrată la registrulcomerțului sub nr. J40/9648/2016,
avand CUI: 36321630, reprezentata de administrator Neagu Sorin Victor, are obligația de a administra în
condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează
UTILIZATORII/CLIENȚII săi. Prin citirea Termenilor și condițiilor prezentului site ați luat la cunoștință
faptul că va sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces
la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,
dreptul de va adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001
pentruprotecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulațiea
acestor date.
Aveti obligatia de a furniza datele, acestea fiind necesare pentru stabilirea contactului cu
dumneavoastra si preluarea comenzilor dumneavoastra. Orice refuz determina neprelucrarea si
neefectuarea comenzilor plasate pe site. Plasarea unei comenzi se realizeaza luand la cunostinta oferta
noastra , finalizarea acesteia reprezentand acordul expres si neechivoc ca datele personale sa fie
prelucrate de catre S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L.
Aveti obligatia de a ne furniza datele corecte in caz contrat trebuie sa ne informati cat mai curand
pentru a le modifica.
Prin înscrierea pe site, efectuarea unei comenzi și completarea datelor personale în formularele de
înscriere, UITLIZATORII/CLIENȚII declara că sunt de acord și își exprima acordul expres ca toate
datelelorpersonale să fie utilizate pentru:
activități de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoții, mesaje
publicitareși de marketing privind activitatea NSV DUNAREA FISH S.R.L,)
participarea la concursuri, promoții;

transmiterea de mesaje tip administrativ (privind schimbări în site, administrare etc.);
statistici interne necesare pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite și imaginii site-ului și pentru
crearea unor elemente caracteristice noi, promoții, functionalități și servicii noi;
urmărirea datelor de vânzări.
 Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora
Colectăm informații diverse, în funcție de ce servicii din oferta noastră alegeți să utilizați.
În momentul achizitiei colectăm:
Numele și datele de contact. Numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de
facturare, numărul de telefon și detaliile bancare privind facturarea.
Datele demografice. Informațiile privind sexul, data nașterii, țara.
Datele care apar pe durata existenței contractului – produsele achiziționate, segmentul clientului,
volumul serviciilor prestate
Dacă vă abonați la mesajele noastre de marketing, colectăm:
Numele și datele de contact – adresa de e-mail și prenumele.
Date demografice – țara, informații privind sexul.
În plus, procesăm următoarele date personale: mesaje , inregistrări despre comportamentul pe paginile
Web administrate

S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. nu va dezvălui nici un fel de informație despre UTILIZATORII/CLIENȚII site-
ului fără a primi mai întâi consimțământul expres al acestora în această privința. În același timp însă,
poate dezvălui informații și date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin
lege, datele fiind transmise autoritatilor cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau orice alte
verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. va acorda acces datelor personale doar departamentului de marketing al
societatii si departamentului de vanzari fiind utilizate doar in scopul pentru care au fost introduse :
efectuare comenzilor, contactarea clientilor, inregistrarea contului de client, promotii si concursuri.
S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L nu va furniza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu va incuraja
spam-ul, si nu va face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. De
asemenea societatea noastra nu. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma
neglijentei clientului utilizator privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care
este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare, pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați
exprimat în prealabil acordul.
a) filialelor și companiilor procesoare, pentru îndeplinirea contractului de vânzare sau a contractului, în
vederea executării proceselor și a practicilor interne
b) companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plată pentru procesarea plăților
și băncilor, pe baza comenzii dvs., în vederea executării contractului de vânzare
c) companiilor de transport, în scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate de dvs. și al
soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului
d) partenerilor noștri în programele de fidelitate pentru care optați
e) altor furnizori de servicii, terților implicați în prelucrarea datelor;
f) terților, de exemplu procurorilor și tribunalelor, în scopul recuperării sau al încheierii oricărui contract
cu dvs.;
g) autorităților publice (de exemplu, poliției)
h) terților care efectuează sondaje printre clienți
În cazul în care un terț folosește datele în contextul interesului său legitim, administratorul nu își asumă
această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter
personal ale companiilor și ale persoanelor relevante.

S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru pierderea sau
alterarea datelor personale stocate de/in scopul precizat in acest document.
ConformLegii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENȚII beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la
date (art. 13), intervenție (art. 14), opoziție (art. 15), de a nu fi supus unei decizi iindividuale (art. 17) și
de a se adresa justiției (art. 18).Totodată, aceștia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale
care ii privesc și pot solicita ștergerea acestora.
Frauda si spam
Site-ul www.simetrialashpro.ro , este gazduit de serverele unor parteneri.
Pentru a utiliza anumite parti ale site-ului si pentru a beneficia de anumite oferte/promotii concursuri
este posibil sa fie necesara crearea unui cont personal.
Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră se transmit în formă criptată. Vom folosi sistemul de codificare SSL (secure
socket layer). Securizăm pagina noastră Web și celelalte sisteme, prin măsuri tehnice și organizatorice
împotriva pierderii și a distrugerii datelor dvs., împotriva accesării acestora de către persoane
neautorizate, a modificării sau a difuzării acestora.
Solicităm prelucrătorilor de date cu care colaborăm să dovedească concordanța sistemelor lor cu
regulamentul GDPR.
Accesul la contul dvs. de client este posibil numai după introducerea parolei personale. În acest context,
am dori să vă atenționăm că este absolut necesar să nu divulgați datele dumneavoastră de acces unor
terțe persoane, iar, după încheierea sesiunii dvs. în contul de client, să închideți întotdeauna fereastra
browser-ului, în special în cazul în care folosiți computerul în comun cu alți utilizatori.

Aceasta declaratie sustine ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre
activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe site-ul www.simetrialashpro.ro , in
consecinta, va rugam sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care
securitatea contului pe care il detineti este compromisa, va rugam sa ne contactati cat mai curand
posibil la adresa de email contact@simetrialashpro.ro Securitatea datelor cu caracter personal și
durata stocării acestora
Procesăm și stocăm datele cu caracter personal
pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul
de vânzare, mai precis pe durata comenzii și a perioadei de garanție
timp de 1 an după sfârșitul perioadei de garanție, pentru rezolvarea posibilelor dispute
pe durata NSV DUNAREA FISH SRL în calitate de administrator, este obligat să păstreze informațiile, în
conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, sunt pastrate conform legii,
pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.
Acordul pentru notificarea privind disponibilitatea mărfurilor rămâne în vigoare pe termenul
disponibilității informațiilor trimise, dar nu mai mult de o perioadă de 1 an sau până la revocarea
acestuia.
Acordul privind ofertele de marketing este valabil timp de 4 ani sau până la revocarea acestuia

Drepturile dvs.
În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea
datelor personale proprii.

În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și
contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații,
puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea,
ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
Dacă doriți să vă exercitați drepturile, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a
Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți.
Paginile noastre folosesc așa-numitele cookie, pentru ca oferta noastră să fie relevantă, interesantă şi
plăcută pentru dvs. Cookie-urile sunt mici fișiere de text, stocate pe computerul sau pe smartphone-ul
dvs. sau pe alt aparat şi care sunt utilizate de browser-ul dvs. Utilizăm cookie-uri în scopuri precum:
funcționalitatea corectă a coșului de cumpărături, pentru a finaliza comanda cât mai simplu posibil
reamintirea datelor de conectare, astfel încât să nu fie necesar ca acestea să fie introduse în mod
repetat
personalizarea cât mai bună a paginilor noastre Web, conform cerințelor dumneavoastră, prin
monitorizarea vizitelor dvs., a deplasării dvs. pe site și a funcțiilor utilizate
monitorizarea reclamelor pe care le vizualizați, pentru a nu vă afișa reclame la produsele care nu vă
interesează
Unele cookie-uri pot colecta informații utilizate ulterior de terți și care, de exemplu, suportă în mod
direct activitățile noastre promoționale (așa-numitele. „cookie-uri ale terților”). De exemplu, informațiile
despre produsele achiziționate pe site-ul nostru pot fi furnizate unei agenții de publicitate, în vederea
vizualizării şi a personalizării banner-elor publicitare de pe Internet, care apar pe site-urile pe care le
vizualizați. De reținut că nu este posibilă identificarea dvs. pe baza acestor date.
Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru se pot clasifica în două categorii. Cele de scurtă durată, așa-
numitele „cookie-uri de sesiune“, sunt șterse de îndată ce părăsiți pagina noastră Web. Cele de lungă
durată, așa-numitele „cookie-uri persistente” rămân stocate pe dispozitivul dvs. mult mai mult timp sau
până când le ștergeți manual (persistența fișierelor cookie pe dispozitivul dvs. depinde de setarea
acestora și de setările browser-ului dvs.).
Cookie-urile poate fi clasificate și după funcționalitate:
analitice, care ne ajută să îmbunătățim confortul utilizatorilor pe site-ul nostru, dat fiind că înțelegem
cum îl folosesc utilizatorii
de conversie, care ne permit analizarea performanțelor diverselor canale de vânzări
de urmărire (tracking), care, în combinație cu cele de conversie, ajută la analizarea performanțelor
diverselor canale de vânzări

de remarketing, folosite pentru a personaliza conținutul reclamelor și a le ținti corect
esențiale, importante pentru funcționalitatea de bază a site-ului
Setarea utilizării cookie-urilor este inclusă în browserul dvs. de Internet. În setarea implicită, majoritatea
browser-elor acceptă automat cookies. Cu ajutorul browser-ului, puteți refuza aceste cookies sau le
puteți reduce la anumite tipuri, pe care le selectați special.
Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri Web care sunt practice şi conțin informații utile. Vă
rugăm să rețineți că aceste site-uri pot fi deținute și operate de alte companii și organizații, care pot
avea alte politici de securitate și de protecție a datelor personale. Compania noastră nu are niciun
control în ceea ce privește informațiile, materialele, produsele sau serviciile incluse sau accesibile prin
intermediul acestor pagini Web și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acestea.
5. Contactați-ne
Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri contactați-ne la adresa
SC NSV DUNAREA FISH SRL
Contact@simetrialashpro.ro