Fii  unul dintre cei mai buni lash artisti internationali !

Vino sa iti dovedesti  maiestria in aplicarea extensiilor de gene!

 

Aceest eveniment este ocazia perfectă pentru a evidenția  calitatile unui adevarat profesionist.

Un campionat distins  de pe urma caruia cariera ta  ar putea beneficia in atat de multe moduri!

Simetria Lash Match  online este campionatul unde se lupta participanți din întreaga lume.  Concurenți se străduiesc să câștige premii de mare valoare oferite de sponsorii nostri și mai presus de toate, castiga cel mai prestigios titlu din industrie cel de lash artist al anului 2019.

UN EVENIMENT EXTRAORDINAR accesibil de oriunde din lume 

Campionatul international online  Simetria Lash Match 

Campionatul se desfasoara in mediul  online , ceea ce presupune inscrierea prin intermediul site-ului , plata taxelor de participare aferente categoriilor alese si transmiterea fotografiilor pe adresa de email mentionata. 

Astfel fiecare lash artist ce intra in competitia online poate deveni lash artistul anului 2019 .

Acesta competitie isi propune de asemenea 

 •         Crearea și consolidarea legaturilor intre artiști : lash artisti, makeup artisti, brow artisti.
 •         Incurajează pe cei pasionati de infrumusetare  sa ia in considerare o cariera în aceasta profesie interesanta
 •         Aduce in prim plan legatura intre diferitele servicii de beauty
 •         Inspira profesionistii
 •         Promoveaza  industria din Romania la  nivel internațional

Campionatul international online  Simetria Lash Match 


Campionatul se desfasoara in mediul  online , ceea ce presupune inscrierea prin intermediul site-ului, plata taxelor de participare aferente categoriilor alese si transmiterea fotografiilor pe adresa de email mentionata. 

Vă rugăm să citiți și să respectati  regulile și reglementările oficiale cu atenție pentru a se asigura că înregistrarea este completă și validă. Nerespectarea regulilor poate duce la descalificarea imediată a participantului.


Inregistrarea in cadrul campionatului se face exclusiv online sau la adresa de email simetrialashmatch@gmail.com.

Fiecare inregistrare va fi evaluata de catre un juriu format din membri alesi  de catre echipa Simetria Lash Match. Vezi aici JURATI . 


DATE IMPORTANTE

Înregistrare se  închide  o data cu termenul limita de depunere a fotografiilor - pe  25 Iulie  2019, ora 23:59   ora Romaniei. 

Anuntarea castigatorilor  : 1-15 August 2019 . 

 

INREGISTRARE

ÎNREGISTRAREA ESTE CONSIDERATĂ COMPLETĂ ATUNCI CÂND SE PLĂTEȘTE TAXA DE ÎNREGISTRARE ȘI MINIM PATRU (4) FOTOGRAFII ORIGINALE, LUATE DIN UNGHIURILE NECESARE ȘI RESPECTAND CRITERIILE  CAMPIONATULUI, STABILITE DE ORGANIZATORI SUNT TRIMISE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI ONLINE.


Poti alege să te înregistrezi pentru una sau mai multe categorii fără restricții. Un candidat se poate  înregistra de mai multe ori în aceeași categorie dacă  dorește (cu 2 aplicații diferite, în aceeași categorie, de exemplu platind taxele aferente ). Totuși, dacă participantul se clasează ca un finalist cu una dintre aplicațiile sale pe unul din locuri , celelalte sunt eliminate automat din clasamentul final al comepetitiei online.


PENTRU A TE INREGISTRA ESTE NEVOIE SA PARCURGI URMATORII PASI

1.  ACHIZITIONEAZA BILETUL   AICI

 Taxa de participare     380 RON (TVA Inclus )

*Taxa de participare nu poate fi restituita sub niciun  motiv.

Daca benficiezi de un cod de reducere il poti utiliza in etapa de achizitie. Daca beneficiezi de un cupon de reducere dar nu ai primit inca codul te rugam sa ne contactezi pentru a-l primi. 

Dupa parcurgerea etapei de inregistrare si achizitie  vei primi un mail de confirmare.  


Alege una din categoriile disponibile pentru campionatul online la care doresti sa participi  si nivelul de  experienta la care te incadrezi . 


CATEGORII  ONLINE

 • Classic  Look  -1 D
 • Volumul   2-4 D
 • Volumul dramatic   > 4D
 • Queen Look specializări speciale la alegerea dvs. (Ex: Kim Kardashian, Perfect Line, Velvet, Twin Lash, Stereo, s.a.)
 • Fantasy   - tema  Red Passion
 • Lash  Lift
 • Brow Styling Vopsea 
 • Brow Styling  Henna
 • THE  MAKEOVER   -  alege stilul perfect pentru modelul tau  indiferent de tehnicaNIVEL DE EXPERIENȚĂ*

Junior   <1 an

Master    1-3 ani sau câștigător al competitiilor

Expert     > 3 ani / sau trainer / sau câștigător al competitiilor la categoria master / castigator al competitiilor categoria expert 

Vă informăm că Organizatorul nu poartă răspundere de veridicitatea informației prezentate de participant la Campionat!!! În caz că vor prezentate informații și date eronate, participantul va fi descalificat și lipsit de toate premiile.
Participantul se considera înregistrat la Campionat după efectuarea plații de participare.


2. TRIMITE FOTOGRAFIILE
 

 Termenul limita pentru a trimite fotografiile este 25 Iulie 2019

Fotografiile vor fi trimise la adresa de email

SIMETRIALASHMATCH@GMAIL.COM 

Pentru fiecare nominalizare in parte subiectul mailului fiind NUME (numele pe care s-a realizat achizitia )/ NUMAR DE TELEFON/  NIVEL EXPERIENTA/  CATEGORIE . 
Va rugam sa utilizati aceiasi adresa de email cu care v-ati inregistrat si ati efectuat plata. 


Reguli privind fotografiile

1. Doar imagini cu o calitate clara vor fi acceptate.

2. Poze ce au fost retusate, atat chip cat si gene, care au watermark etc  NU vor fi acceptate.

3. Imagini ce au fost publicate in reviste, pe retelele de socializare etc NU vor fi acceptate, asa ca va rugam sa acordati timp crearii unor look-uri noi si frumoase special pentru competitie.

4. Veti putea  trimite max 4/ 6 poze (4 max per categorie).


 Fotografii 

o   Fotografie # 1  ( INAINTE DE APLICARE ) : Modelul ridicat , cu ochii deschisi , fara patch - uri adezive,  imaginea trebuie să fie luată din perspectiva tehnicianului, la nivelul capului  modelului la o distanta de 20 cm , modelul nu trebuie sa poarte makeup .

o   Fotografie # 2  (după aplicare) : Modelul culcat, cu ochii închiși, cu padurile adezive  fără pete sau urme de  adezivi. 
Imaginea trebuie să fie luată din perspectiva tehnicianului, la nivelul capului  modelului la maxim 20 cm distanta de acesta , imaginea trebuie sa surprinda ambii ochi si genele de la baza pana la varfuri.

o   Fotografie # 3  (după aplicare) :  modelul, fara patch - uri adezive ,   ridicata cu ochii deschisi , in picioare. Fotografia trebuie  luata la nivelul fetei , la o distanță de aproximativ 20 cm de fata , aici poate purta fond de ten , blush si ruj , fard sprancene, fara machiaj al ochilor. Fata trebuie sa se vada complet .

o   Fotografie # 4  (după aplicare) : fața completă a modelului , closeup la un ochi deschis . Fotografiile trebuie să fie  la nivelul ochilor și la o distanță de aproximativ 10 cm  din fata, sau un unghi lateral.

o   Fotografie # 5 */ Lash lift ( inainte de aplicare ) : fata din unghiul lateral , close up la unul din ochi deschis. Fotografiile trebuie să fie  la nivelul ochilor și la o distanță de aproximativ 10 cm  din lateral .

o   Fotografie # 6 */ Lash lift ( dupa aplicare ) : fata din unghiul lateral , close up la unul din ochi deschis. Fotografiile trebuie să fie  la nivelul ochilor și la o distanță de aproximativ 10 cm  din lateral .

o   Fotografie # 7 /8 *( Fantasy / The Makeover ) : 2 poze reprezentative pentru lookul creat.

 ***In cazul sprancenelor( vopsirea) respectati aceleasi reguli insa punctul de interes il reprezinta sprancenele .Ce criterii jurizam ?


Extensii de gene

 •            Styling – 10 puncte
 •            Look general  – 10 puncte 
 •            Simetrie – 10 puncte
 •            Directia extensiilor de gene– 10 puncte
 •            Tranzitie  – 10 puncte
 •            Distanta de aplicare  – 10 puncte
 •            Acoperire coltul intern /extern – 10 puncte
 •            Lungime  -10 puncte
 •            Evantaie  perfecte – 10 puncte / pentru categoria volume 

Extra criterii pentru Fantasy

*Culoarea extensiilor  – 10 puncte

*Decoratii gene -10 puncte

*Makeup- 10 puncte

*Costum-10 puncte

*Accesorii si  body decoratii- 10 puncte

*Hairstyle – 10 puncte 

 Lash Lift

-        Before /After  diferente – 10 puncte

-        Curbarea genelor – 10 puncte

-        Directia genelor – 10 puncte

-        Perfect  lift – 10 puncte

-        Look general – 10 puncte

-        Vopsirea  – 10 puncte


Stilizarea Sprancenelor cu Vopsea / Henna 


Forma – 10 puncte

Look general  – 10 puncte

Corectitudinea in lucru  – 10 puncte

Vopsea /Henna – 10 puncte  
Forma sprancenelor in concordanta cu forma fetei  -10 puncte


The Makeover  presupune executarea unei lucrari care imbina aplicarea extensiilor de gene/ realizarea tratamentului de lash lift , makeup, stilizarea sprancenelor si hairstyle cu scopul transformarii unei femei obisnuite astfel incat sa corespunda trasaturilor si caracterului ei. Extensiile de gene vor fi jurizate separat conform cirteriilor stabilite anterior la care se adauga extra criterii : 

Look General - 10 puncte
Hairstyle - 10 puncte
Makeup -10 puncte
Brow style - 10 puncte Echipa  Simetria Lash Match  isi rezerva dreptul de a schimba regulile concursului , in oricare din etapele acestuia prin modificarea regulamentului sau a regulilor de selectie. De asemenea echipa isi rezerva dreptul de a modifica tarifele aferente participarii in cadrul editiei online a campionatului. Toate aceste modificari se pot realiza pana la data de 25 Iulie  2019. De asemenea echipa  isi rezerva dreptul de a modifica datele competitiei in cazul in care pe parcusul acesteia se vor ivi evenimente care vor afecta desfasurarea corecta a campionatului. In cazul anularii campionatului, Simetria Lash Match   va returna tuturor participantilor taxele de inregistrare. 


JURIU

Juriul va fi format din lash artisti, makeup artisti , brow stilisti  recunoscuti la nivel international .  Membrii juriului asumandu-si notele in functie de criteriile si conditiile prezentate de catre organizatori. Deciziile juriului sunt definitive și nu pot fi atacate.

PREMIILE

Premiile vor consta in cadouri in produse si vouchere oferite de sponsorii nostri. 

Vouchere gratuitate pentru urmatoarea editie Simetria Lash Match.  

Reducere 10  % la orice curs sustinut de trainerul Simona Riciu in Focsani. 

Reducere 30% la orice produs Marca Simetria Lash Pro Limited Edition.

REGULI ȘI REGLEMENTĂRI DE PARTICIPARE

 1.      Prin completarea formularului de inregistrare  concurentul se supune normelor  și reglementărilor  de participare și deciziilor  juriului.
 2.      Toate materialele create de participanți și depuse pentru inregistrarea la campionat devin proprietatea origanizatorului pe perioada  nedeterminată de timp.
 3.      Prin completarea formularului de intrare oficial participanții isi exprima consimțământul de a utiliza  în continuare fotografiilor lor de campionat.
 4.      Campionatul va descalifica orice persoană care nu și-a plătit taxele de înregistrare pana la data de  25 Iulie 2019 sau care nu si-a depus fotografiile necesare jurizarii pana la aceea data.
 5.      Campionatul va descalifica orice participant a carui  fotografii nu respectă cerințele tehnice în modul stabilit de campionat. Vă rugăm să verificati pagina noastra  pentru mai multe detalii.
 6.      Managementul își rezervă dreptul de a solicita orice informații suplimentare de la participant cum ar fi video cu aplicarea extensiilor de gene sau certificate de calificare.
 7.      Nerespectarea reglementărilor de participare poate duce la descalificarea fără drept de apel.
 8.      Juriul are  libertate deplină în selectarea finaliști și câștigătorilor  și acordarea premiilor.  Deciziile juriului sunt definitive.
 9.   CAstigatorii  sunt obligati să se  pună la dispoziție pentru toate interviurile, clipurile video și / sau întâlnirile   legate de campionat incepand cu  anunțarea castigatorilor  intre 1-15 August  2019, inclusiv.
 10.   O data realizata inregistrarea la orice categorie si dupa achitarea taxei, acestea nu pot fi restituite sub niciun motiv.
Daca iti  doresti sa afli  mai multe detalii acceseaza pagina evenimentului , ne poti trimite email la adresa  SIMETRIALASHMATCH@GMAIL.COM sau ne poti contacta telefonic   +40 765 684 712  /  +40  771 371 453