Simetria LashPro ACADEMY

Simetria LashPro Academy va ofera cel mai complet program de curs destinat atat celor la inceput de drum cat si celor avansati . Cursurile noastre te vor ajuta sa oferi cele mai bune servicii de extensii gene din orasul tau, sa iti construiesti propriul brand si propria afacere de succes.

Simetria LashPro Academy ofera cel mai complet training atat pentru metoda clasica de aplicare a extensiilor cat si pentru tehnica de volum, design sprancene, laminare gene si make-up. De asemenea vine si cu multiple optiuni de cursuri de perfectionare oferind posibilitatea nu numai sa iti imbunatatesti tehnicile ci si sa iti dezvolti afacerea.

Simetria LashPRO Academy este singura academie ce furnizeaza cursurile London Lash Pro Academy in Romania.

Ne-am dorit sa furnizam cel mai avansat model de training catre viitorii si actualii lash artisti din Romania si nu numai. Simetria LashPRO Academy isi doreste sa incurajeze femeile sa isi doreasca sa furnizeze cele mai bune servicii de gene din orasul lor, sa isi construiasca propriul brand si sa devina lash artisti de success

Simetria LashPRO Academy  ofera atat cursuri individuale cat si de grup, tehnica clasica de baza sau Russian Volume toate urmand programa completa a cursurilor London Lash Pro Academy , cursuri la care au acces cei mai buni lash artisti din lume

Simetria LashPRO Academy  powered by London Lash Pro Academy va ofera o gama completa si variata de cursuri esentiale pentru educatia unui lash artist ,cu o programa unica in Romania.