Simetria Lash Pro este una din principalele companii din industria extensiilor de gene din Romania , unic distribuitor al produselor London Lash Professional , companie cu renume la nivel international.

London Lash Professional a fost desemnat Produsul de Beauty al anului 2016 , in cadrul London Hair & Beauty Awards 2016London Lash Proffesional este una din companiile care si-au castigat reputatia la nivel international prin calitatea ridicata a produselor si prezenta ca sponsor si partener la congresele si competitiile internationale din domeniu .

Incepand din 2016 London Lash Professional este si in Romania prin Simetria Lash Pro, oferind ca si in cele peste 20 de orase din lume cursuri vip individuale si de grup dar si produsele apreciate la nivel mondial de cei mai buni stilisti din lume. Simetria Lash Pro a crescut rapid, adaugand Romania pe lista tarilor in care London Lash Professional exista deja.

Simetria Lash Pro este unica pe piata romanesca in ceea ce priveste standardele ridicate ale cursurilor oferite, este singura companie ce are in echipa un Trainer Certificat International London Lash Pro Academy.

Simona Riciu este una din cursantele ambitioase ale Hannei Putjato , CEO London Lash Professional, aceasta este o tanara pasionata care a crezut in calitatea produselor si serviciilor pe care le reprezinta , un brand care cunoaste cu adevarat nevoile stilistilor de gene.

Simetria Lash Pro isi propune sa inspire stilistii din Romania prin furnizarea de produse si cursuri prin care sa devina cu adevarat profesionisti de succes.Trainerul nostru, Simona, a investit in evolutia sa permanent cu scopul de a oferi cursantilor nostri informatii complete. Cu o programa unica si un mod de predare inedit Simetria Lash Pro promite sa isi ajute cursantii sa isi insuseasca tehnicile orientate catre practica si potentialul propriu.


London Lash Professional

London Lash Professional a aparut din dorinta Hanna Putjato, CEO London Lash Londra , de a aduce un plus de valoare industriei extensiilor de gene ajungand sa fie in scurt timp recunoscuta la nivel international ca un Lash expert in domeniu. Prezenta regulat ca si jurat la competitiile internationale cat si ca speaker la cele mai importante conferinte a avut pana in prezent peste 1000 de cursanti, fiind binecunoscuta in primul rand datorita programei cursului vip individual. Pasionata de tot ceea ce face garanteaza succesul cursantilor sai.