Termeni si Conditii

1. Definitii generale

2. Politica generala

3. Continut site si dreptul de proprietate intelectuala

4. Politica de vanzare on-line

5. Produsele oferite on-line pe www.simetrialashpro.ro

6. Valabilitatea si confirmarea comenzilor

7. Garantie

8. Limitare si responsabilitati

9. Forta majora si cazul fortuit

10. Litigii si drept aplicabil

11. Dispozitii finale

1. Definitii generale

1.1 SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.

1.2 UTILIZATOR - persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. si acesta.

1.3 CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

1.4 CLIENT - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc sau in baza unui acord de utilizare intre S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI.

1.5 DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

1.6 BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. cu referire la informatiile continute de acesta.

1.7 TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. catre Client indiferent de modalitatea de livrare.

1.8 CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2014.

2. Politica generala

2.1 Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. si acesta.

2.2 Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.simetrialashpro.ro.

2.3 Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.4 Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia.

2.5 De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. sau oricarui tert cu care S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3. Continut site si drept de proprietate intelectuala

3.1 Continutul informativ/imagistic prezentat pe site este PROPRIETATEA INTELECTUALA a S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L.

3.2 Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. si/sau al angajatului S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.3 Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document este interzisa.

3.4 Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

3.5 Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elementele care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

3.6 Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre comparator si Simetrialashpro.ro (www.simetrialashpro.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, coroborata cu Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

3.7 Administratorul Simetrialashpro.ro (www.simetrialashpro.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

4. Politica de vanzare on-line

4.1 Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.

4.2 Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.

5. Produsele oferite on line pe www.simetrialashpro.ro

5.1 Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.simetrialashpro.ro sunt noi, in ambalajul original si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si declaratie de conformitate, conform legislatiei in vigoare.

5.2 Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta sa curenta.

5.3 Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica altfel pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura fiscal va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii comenzii, ca fiind comanda ferma.

6. Valabilitatea si confirmarea comenzilor

6.1 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea prealabila a Utilizatorului / Clientului.

6.2 Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

6.3 Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, definita concret pe site.

6.4 Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

6.5 Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

6.6 Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si confirmarea telefonica facuta de client angajatului nostru.

6.7 Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform politicii de returnare a produselor.

7. Garantie

7.1 Clientul este obligat sa-si insuseasca si sa respecte indicatiile de utilizare a produselor.

7.2 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. este răspunzătoare faţă de client pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele.

7.3 Clientul are dreptul de a solicita să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs.

7.4 Clientul are dreptul de a solicita în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată.

7.5 Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord de parti şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru client, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

7.6 Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care clientul a adus la cunoştinţă lipsa de conformitate a produsului.

7.7 La solicitarea garantiei va rugam sa returnati marfa impreuna cu factura fiscala si cu formularul de retur sau dupa completarea online a acestuia:

B. Click aici pentru a descarca formularul, acesta trebuie completat, semnata, datat si atasat facturii fiscale.

7.8 Contravaloarea produsului returnat se va plati prin mandat postal sau transfer bancar in maximum 14 zile calendaristice de la data la care S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. a primit produsele impreuna cu formularul de retur.

7.9 In aceasta situatie clientului care a notificat S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut areferire vor fi returnate la adresa afisata pe site contact in maximum 14 zile calendaristice de la data expedierii notificarii, in caz contrar S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. va considera cererea nefondata/invalida.

7.10 In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.11 In cazul in care Clientul a returnat un produs, iar S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi clientului contravaloarea produsului.

8. Limitare si responsabilitati

8.1 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site, sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

8.2 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial si/sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L.

8.3 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

9. Forta majora si cazul fortuit

9.1 Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

9.2 Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

9.3 Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte parti, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

9.4 Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte parti daune-interese.

9.5 Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de maxim 30 zile de la data producerii evenimentului.

10. Litigii si drept aplicabil

10.1 Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc. site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. Utilizatorului/Clientului, prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc , acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".

10.2 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor "Termeni si conditii".

10.3 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

10.4 Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

11. Dispozitii finale

11.1 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

11.2 Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.simetrialashpro.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

11.3 In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul proprietarului site-ului, in speta de la sediul S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. sau unui organism de rezolvare a disputelor alternative (prin procedura medierii), agreat de ambele parti.

11.4 Fiind de acord cu acesti "Termeni si conditii", clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a prezentului site.