CE ESTE Simetria LashPro ACADEMY?

Simetria LashPro Academy va ofera cel mai complet program de curs destinat atat celor la inceput de drum cat si celor avansati . Cursurile noastre te vor ajuta sa oferi cele mai bune servicii de extensii gene din orasul tau, sa iti construiesti propriul brand si propria afacere de succes.

Simetria LashPro Academy ofera cel mai complet training atat pentru metoda clasica de aplicare a extensiilor gene fir cu fir cat si pentru tehnica de volum rusesc, design sprancene, laminare gene si make-up. De asemenea vine si cu multiple optiuni de cursuri de perfectionare oferind posibilitatea nu numai sa iti imbunatatesti tehnicile ci si sa iti dezvolti afacerea.

Simetria LashPRO Academy este singura si prima academie ce furnizeaza cursurile ACREDITATE INTERNATIONAL  London Lash Pro Academy in Romania.

Ne-am dorit sa furnizam cel mai avansat model de training catre viitorii si actualii lash artisti din Romania si nu numai. Simetria LashPRO Academy isi doreste sa incurajeze femeile sa isi doreasca sa furnizeze cele mai bune servicii de aplicare a extensiilor de  gene fir cu fir  din orasul lor, sa isi construiasca propriul brand si sa devina lash artisti de success.

Simetria LashPRO Academy  ofera atat cursuri individuale cat si de grup, tehnica clasica de baza sau Russian Volume toate urmand programa completa a cursurilor London Lash Pro Academy , cursuri la care au acces cei mai buni lash artisti din lume.

.


Cursurile Simetria LashPro Academy


Trainer London Lash Pro Academy

Avem un trainer uimitor , gata sa isi imparta cunostintele si experienta in cadrul cursurilor individuale si de grup in Romania, Italia, Mare Britanie, Spania, Germania. 

 SIMONA RICIU 

Fondator si CEO al brandului @Simetria Lash Pro. Compania are in portofoliul produsele de lux Simetria Lash Pro, London Lash Pro, Ardell,  Reflectocil, Glamcor. Unic distribuitor al brandului  London Lash Pro produsele cele mai apreciate destinate aplicarii extensiilor de gene din intreaga lume castigatoare ale premiului The Best Professional Product of The Year 3 ani consecutivi in cadrul London Beauty Awards.

International Master Trainer @London Lash Pro – unica Academie din Romania acreditata international. London Lash Academy se mandreste cu un numar foarte mare de traineri in intreaga lume, studenti si castigatori ai competitiilor de profil.

Detine studioul Simetria Eyelashes & Beauty -  ce  furnizeaza sevicii de extensii de gene, makeup si stilizare a sprancenelor.

Unul dintre cei mai apreciati lash artisti din intreaga lume – campioana ” Les Victoires du Regard 2017” , Franta / Paris fiind printre primii 15 lash artisti din lume. Lash Queens 2017 la ”Olimpiade delle ciglia Roma 2017”. De asemenea a fost primul lash artist din Romania castigator al competitiilor internationale destinate aplicarii extensiilor de gene din Italia, Marea Britanie, Franta, Germania, Portugalia.

Finalista NALA AWARDS GALA 2019 – LASH DESIGN AND CUSTOMIZATION AWARD.

Nominalizata in TOP 100 Global Lash Artists.

Membru Expert Lash Members

Este primul trainer Certificat Beauty Guilds International din Romania.

Recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai buni 100 World Best Lash Artists conform London Lash Pro.

Jurat, speaker si sponsor  international al competitiilor  si conferintelor destinate  extensiilor  gene din Europa, America, Asia. Speaker international la cele mai importante conferinte din intreaga lume, abordand teme unice si actuale.

Italia:  International Lash Cup Bologna , Lash Cup Napoli , World Olimpiade Venetia, Lash Angels, Ollimpiadi Extension Ciglia e Sopracciglia Torino 2019

Romania : Lash Competition Timisoara  2018/2019 ,  Simetria Lash Match 2018/2019 , Lash Event  Constanta 2018 /2019  , Top Lash Camp, Brasov 2018/2019 ,  Lash  Master Conference 2019  Bucuresti , Lash Congress, Timisoara 2019.

Spania : Universe Lash & Brow Competition 2018 ,European Cup Alicante 2019, Lash Bulls International Lash Cup  Marbella 2018 , European Lash Conference  Alicante, Spain 2018.

Marea Britanie : Super Yacht Lash Competition  Londra, Strictly  Come Lash Competition .

 

SUA: World Beauty University Lash &Brow Championship  SUA  2019, International Lash Competition , California SUA 2018, Beauty Factor Miami 2019 , Lash FX SUA 2018.

Argentina : Conferencia International Universe Lash Brow Make up Nail Art , Buenos Aires, Argentina2019

Copa America International Conference & Championship , Buenos Aires, Argentina, 2018 , Lash & Brow Channel The America online Championship 2019

Germania: Global Vision Lash Contest Germany 2018 , ULC – United Lashes Cup  Germania 2018/ 2019 , Campionat Valeria Bucraeva

Portugalia : My Lash Emporium International Championship Lisabona Portugalia, 2018/ 2019,  Lash Secret Conference 2019 Lisabona Portugal

Austria : Lash Agora International  Competition Viena , Austria 2017, 2018, 2019, Lash Agora Conference 2019

Belgia : Champion Cils , Belgia 2018

Lituania : Kaunas Beauty, Lituania , 2019

Moldova :  Lash Queen , Chisinau, Moldova 2018

Slovenia : Lash Conference , Slovenia, 2018

France : Lash Secret Conference Marsilia

Sponsor al campionatelor si conferintelor  Beauty/ Lash & Brow din Europa si America, “Strictly Lash Come U.K.” , “Universe Lash and Brow Championship” din Germania si “International Lash Cup Italy”, “Universe Lash and Brow Championship” Spania, Lash Agora International  Competition Viena, Lash Competition , Timisoara , 2018, Champion Cils , Belgia 2018, My Lash Emporium International Championship , Lisabona, Portugalia, ULC – United Lashes Cup , Germania, World Olimpiade , Venetia, Top Lash Camp, Brasov , Romania Lash Event, Constanta , Romania Italy, Lash Conference , Slovenia.

Cele mai prestigioase evenimente sponsorizat Les Victorires du Regard 2019, Paris, Franta. Si Beauty Factor Miami 2019.

Organizator al competitiei internationale Simetria Lash Match 2018/ 2019.

Program de studiu acreditat  London Lash Pro Academy, pentru cursuri de baza  The One By One Tehnique si si Russian  Volum.

Creatoare a propriei  tehnicii de volum -  Queen Lash,  a programului  unic de studiu  Kim Kardashian / perfect line Styling  , primul program de acest tip din Romania, cursul are un format unic si prezinta tehnici proprii. Programul de studiu *  Styling -The Makeover,

Autoarea singurului curs din Romania si unic ca si format  Pre Competition Masterclass–Tips And Tricks to become an award winner lash artist.

 

Elevii sai sunt recunoscuti la nivel international, fiind campioni ai competitiilor internationale. Elevii sai sunt atat din  Romania cat si din  Italia, Germania, Marea Britanie, Letonia, SUA, Grecia, Turcia, Portugalia, Spania, SUA .

A absolvit Marketing si Comunicare in Afaceri , specializari in Marketing Online si Srategii de promovare., cursuri de cosmetica si makeup in Romania , Marea Britanie, Ucraina.  De asemenea in domniul extensiilor de gene se remarca prin absolvirea a numeroase cursuri atat in Romania cat si cu cei mai apreciati lash artisti internationali din Rusia, UK, SUA, Polonia, Italia, Ucraina, Moldova, Cehia.

Invitata Vip Diamond  in cadrul celui mai cunoscut eveniment din industria makeup-ului - The Masterclass by Mario Dedivanovic , makeup artistul vedetelor si al binecunoscutei KIM KARDASHIAN.

Publicatii si articole in reviste de specialitate din Romania , Franta, Marea Britanie si SUA: Lash Inc, Beauty Book,  Lash Me, Lash Stylist, Le nouvelle estetique Magazine, Lash Global.

 

Astazi, Simona este unul dintre cei mai recunoscuti lash artisti din Europa si nu numai. Ea pune un mare pret pe prestigiul si reputatia pe care afacerea ei o are, de aceea nu se opreste niciodata din a invata noi tehnici si participa constant la training-uri de perfectionare. De asemenea, isi antreneaza studentii ca si cum s-ar antrena pe sine,  deoarece doreste sa mentina mereu standardele la cel mai inalt nivel. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa fie mereu pregatita cu cea mai buna si actuala informatie in domeniul extensiilor de gene, astfel nu se opreste niciodata din a-si extinde cunostintele.
ALEGEREA CURSURILOR Simetria LashPro Academy VA GARANTEAZA:

 

Calitatea informatiilor livrate – va oferim posibilitatea de a va educa alaturi de un lash artist recunoscut international. Va oferim nu numai un expert in domeniu ci si o femeie de succes care sa iti descopere talentul dar sa te poata si ghida in cresterea ta personala si profesionala.

Spatiul de predare poate varia astfel incat sa fim mai aproape de tine si sa iti oferim un modul de training personalizat nevoilor tale .


Practica – incercam sa va oferim module de curs care sa fie axate pe practica. Simetria LashPro Academy ofera atat manuale de curs cat si informatii teoretice valoroase si necesare in intreaga ta cariera de lash stilist. Oferim cursantilor nostri nu numai informatii teoretice cat si practice si garantam dobandirea abilitatilor de aplicare a extensiilor gene pe perioada cursului.

Ce iti garanteaza Cerificatul London Lash Pro Academy? Pentru ca ne dorim nu numai cursanti care stiu sa aplice extensii , am implementat un sistem prin care clientii cursantilor nostri sa verifice nu doar participarea la curs cat si nivelul informatiilor dobandite. Iti oferim posibilitatea de a participa la evaluari perioadice in scopul de a te promova ca un lash stilist de incredere.


Comunitatea Simetria LashPro iti ofera posibilitatea de a accesa informatii valoroase de la intreaga echipa de traineri London Lash sau alti lash stilisti  cu scopul de a impartasi detalii si a primi feedback continuu. Pentru cursantii London Lash Pro Academy oferim acces privat la un grup in care veti putea adresa intrebari, impartasi idei si lucrari cu scopul de a va conecta la ultimele noutati ale comunitatii din care veti face parte urmand cursul Simetria LashPro Academy.