Livrarea produselor se va face oriunde in Romania si tari membre ale Uniunii Europene .

Firmele de curierat intern/ international cu care colaboram sunt Fan Curier/ TNT Curier;  acestea se obliga ca in termen de 1-3 zile sa livreze comenzile in principalele localitati din Romania, tarifele  standard fiind valabile pentru orice localitate din Romania unde exista agentie locala Fan Curier/ TNT Curier. Pentru restul localitatilor in care se percep taxe suplimentare ,  se va percepe o taxa suplimentara. Pentru comenzile in Europa  termenul de livrare va fi intre 1-20 zile lucratoare .

La confirmarea prin mesaj, apel telefonic sau email veti fi instiintat in cazul in care unul sau mai multe produse comandate de catre dumneavoastra nu sunt in stoc, sau costurile de transport au adaugate si taxe suplimentare de greutate sau kilometri suplimentari.

 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea se face in intervalul de 1-7/ 1-20  zile maxim de la confirmarea comenzii de catre SC.NSV DUNAREA FISH S.R.L.

Orice comanda realizata pe www.simetrialashpro.ro  poate fi insotita de un email de confirmare din partea firmei, apel telefonic sau prin mesaje, care va cuprinde produsele comandate, valoarea acestora si termenul de livrare.

 

In functie de momentul preluarii comenzilor acestea se vor livra astfel, in cazul alegerii modalitatii de plata ramburs:

  •        Comenzi plasate de Luni pana Vineri pana in orele 15:00 se expediaza intr-o perioada de maxim 1-3 zile.
  •        Comenzi plasate de Luni pana Vineri dupa ora 15:00, se expediaza intr-o perioada de maxim 1-4 zile.
  •        Comenzi plasate in zilele de Sambata si Duminica, se expediaza intr-o perioada de maxim 2-5 zile.

Pentru optiunile de plata online sau transfer bancar se pot adauga intre 1-14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pana la livrarea acesteia in functie de confirmarea platii de catre operatorii de plati online sau banca.

 

Operatorul de curierat va va contacta pentru a stabili o intalnire la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord. Acesta in cazul in care nu v-ati respectat partea de intelegere va incerca livrarea inca o data. In momentul in care clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulata si coletul va fi returnat la sediul  S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L., clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari , prin plata produselor si a costurilor de livrare in avans, indiferent de valoarea produselor comandate.

O data ce receptia produselor a fost facuta, aceasta  reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Confirmarea o reprezinta semnatura de pe documentele fiscale legale.

 

Factura fiscala reprezinta contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei din Romania in vigoare. Acordul clientului este exprimat explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform/e cu comanda facuta si cu nevoile acestuia. Este obligatorie verificarea coletului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptata de S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L.

S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. care includ, dar fara a se limita: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora sau caz fortuit conform uzantelor legii romanesti.

 

S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L  accepta doar  o adresa de livrare pentru fiecare comanda.

S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L.isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau orice alte caracteristici  sau detalii ale produsului au fost introduse gresit in baza de date  si /sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Costurile de livrare  Romania alegand Fan Curier sunt:

  1.     GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 500  RON (cu exceptia adreselor ce nu se afla in aria de acoperire FAN COURIER - Extra kilometri) si a caror greutate nu depasesc 2kg
  2.     21 RON ( TVA inclus )  pentru comenzile mai mici de 500   RON (cu exceptia adreselor ce nu se afla in aria de acoperire FAN COURIER - Extra kilometri) si a caror greutate  nu depasesc 2kg

Pentru a beneficia de transportul intern cu TNT va rugam sa ne contactati telefonic pentru cotatii de pret.

Pentru detalii legate de transportul international va rugam sa ne contactati +40 765 684 712 pentru a va putea furniza cotatiile de pret in functie de adresa.

Coletele care se livreaza in afara Romaniei nu beneficiaza de transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii .Livrarea coletelor externe se face din momentul in care coletul pleaca din sediul nostru (nu de la plasarea comenzii). Termenul de livrare al coletelor este afisat la plasarea comenzii si este in functie de optiunea firmei de curierat aleasa manual de catre fiecare client.

Toate comenzile internaționale sunt trimise fie de către serviciile Fan Curier International, fie de serviciile de transport TNT. Alegeți metoda de expediere preferată la check-out pentru a vedea prețul.

 

Produsele Glamcor  - vor avea un preț de livrare special datorită imapachetarii și greutății.

 

Expediere internațională express/ aeriana  (1-3 zile lucrătoare) sau expedierea internationala rutiera  (3-14 zile lucrătoare) se face catre urmatoarele tari :  Belgia, Franța, Germania, Guernsey, Irlanda, Jersey, Luxemburg, Monaco, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Sfântul Scaun (statul Vatican), Italia, Letonia, Lituania, Mexic, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina , Andorra, Argentina, Australia, Bangladesh, Bhutan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Cambodgia, China, Chile, Cipru, Insulele Feroe, Gibraltar, Grecia, Groenlanda, Hong Kong, Islanda, Indonezia, Israel, Japonia, Republica Democratică Populară, Liechtenstein, Macao, Malta, Macedonia, Malaezia, Moldova, Muntenegru, Myanmar, Nepal, Nigeria, Filipine, San Marino, Serbia, Singapore, Coreea de Sud, Sri Lanka, Taiwan, Thailanda, Emiratele Arabe Unite, Vietnam , Bahrain, Brunei, Iordania, Kuweit, Noua Zeelandă, Oman, Qa tar, Arabia Saudită, Insulele Solomon, Africa de Sud, Yemen.

 

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

- Toate comenzile făcute în perioadele de vacanță vor fi expediate în următoarele  zile lucrătoare.

- Taxele și impozitele sunt percepute de autoritățile vamale în țara de destinație, iar destinatarul este responsabil pentru plata acestora. Acordurile și taxele se aplică numai parcelelor care călătoresc în afara UE și nu toate bunurile sunt supuse acestor taxe.

- Birourile vamale internaționale vor pretinde taxe pe parcelele importate din țările UE, pe care destinatarul este responsabil pentru plăți. Aceste taxe depind de pachetul individual în momentul în care acesta ajunge în vamă, prin urmare, SC NSV DUNAREA FISH SRL  nu este în măsură să informeze care  este taxa.

- Companiile înregistrate în scopuri de TVA care sunt eligibile să recupereze TVA-ul trebuie să facă acest lucru de la guvernul din țara lor.

Pentru toate livrarile internationale nu se admite plata in sistem ramburs.