Modalitati de plata

 S.C. NSV DUNAREA FISH S.R.L. pune la dispozitia clientilor site/ului urmatoarele modalitati de plata :

  •        Plata Online

Comanda se achita online prin card bancar inainte de finalizarea comenzii.

Online cu card bancar prin procesatorul de plati  EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular, cu informatiile despre cardul dumneavoastra, in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra sa fie transferata sau stocata, in niciun moment al procesului, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Online prin PayPal . Vom avea dreptul să reținem livrarea și / sau să anulam Contractul dacă nu primim plată integrală din partea dvs.  

 

  •       Plata ramburs – valabil doar in Romania

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita daca doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa la care se efectueaza plata.. Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana  alege optiunea de a plati prin transfer bancar. Contravaloarea comenzii se va achita la primirea produsului catre agentul firmei de curierat. Vei primi o chitanta pentru sumele achitate , te rugam sa o pastrezi pentru a putea confirma plata catre noi in cazul unor eventuale nereguli ce pot aparea in termen de 14 zile.

 

  •       Plata prin transfer bancar

Daca optezi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie sa stii ca platesti anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea platii si te notificam prin e-mail (sau telefonic) privind livrarea comenzii.

Aceasta metoda este recomandata persoanelor fizice/juridice a caror comanda necesita livrarea in alta tara  dar poate fi folosita cu succes si de catre clientii din Romania.